Narancsos csokoládékrém kakaós- törökmogyorós kekszmorzsával
Édesítve: agavéval és nádcukorral
A tetején lévő csokoládé díszítéshez cukrorral édesített étcsokoládét használunk fel.
Hozzávalók: édesburgonya, kókusztejszín, bio rizsital, barna rizsliszt, agavé, margarin, nádcukor, kakaó, törökmogyoró, kukoricakeményítő, kesudió, tápióka keményítő, rizsliszt, lenmag, szódabikarbóna, étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, szójalecitin, természetes vanília aroma), kakaóbab, vanília, bio narancs, himalaya só
Allergének: törökmogyoró, kesudió, szójalecitin
Tápérték 1 pohárban: Kcal 291 / Zsír 14,7 g / Ch 32 g / Rost 4,3 g / Fehérje 5,2 g